Категорија

Arts & Crafts

Категорија

Ги одбројуваме последните сончеви денови за оваа година. Температурите се идеални за повремени прошетки надвор од асфалтираните улици. И во текот на шетањето сигурно сте ги забележале малите слатки желади. Тие изгледаат прекрасно, сигурно многупати сте собрале некој желад и не сте знаеле како да го искористите. Пред вас еден…