← НАЗАД НА БОЗА
Храна која може да ја замени четката за заби

Храна која може да ја замени четката за заби

Сигурно многу пати досега сте се нашле во ситуација кога ви притребало четкичка за заби, а да не сте во можност да ја користите. Одредена храна може да...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Уништете го стресот на работа со билки

Уништете го стресот на работа со билки

Истражувачите откриле дека присуството на билки во саксија во канцеларија го намалува уморот, стресот, сувото грло, главоболката, кашлица и сувата кожа...

Брзо и Корисно | Нема коментари

Подобрете ја концентрацијата со исхрана

Подобрете ја концентрацијата со исхрана

Многу научни истражувања имаат покажано дека одредени врсти на прехрамбени производи и лековите билки позитивно влијаат на функционирањето на...

Брзо и Корисно | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk