← НАЗАД НА БОЗА
ВО ОВОЈ РЕСТОРАН ВАШЕТО ДЕТЕ МОЖЕ ДА ДОБИЕ БЕСПЛАТЕН ОБРОК, АКО СЕ ОТКАЖЕТЕ ОД ОВА!

ВО ОВОЈ РЕСТОРАН ВАШЕТО ДЕТЕ МОЖЕ ДА ДОБИЕ БЕСПЛАТЕН ОБРОК, АКО СЕ ОТКАЖЕТЕ ОД ОВА!

На родителите тоа сепак тешко им доаѓа. Мислењата се поделени. Дури 20 проценти од децата сметаат дека нивните родители претпочитаат да бидат на...

Интересно | Нема коментари

Специјална облека за selfie-манијаци

Специјална облека за selfie-манијаци

Колекцијата Hugo Boss совршено ги таргетира потребите на луѓето кои „престануваат да постојат“, ако не направат selfie. Замислете, си купувате некое...

Интересно | Нема коментари

Топ 5: Најопасните и најбезбедните песни за време на возењето

Топ 5: Најопасните и најбезбедните песни за време на возењето

"Stairways to Heaven" или "Highway to Hell" - која е вашата омилена песна во автомобилот? Каква музика слушате за време на возењето - брза, бавна или "само нека пее...

Интересно | Нема коментари

„Најнепослушните“ и најдобрите кучиња

„Најнепослушните“ и најдобрите кучиња

Колку и да е кучето најдобар пријател на човекот, понекогаш може да биде „непослушно“. Едно ново истражување покажало кои раси на кучиња се...

Интересно | Нема коментари

КОЈ ПОПРВО БИ УМРЕЛ ОД ГЛАД – ДЕБЕЛИТЕ ИЛИ СЛАБИТЕ ЛУЃЕ?

КОЈ ПОПРВО БИ УМРЕЛ ОД ГЛАД – ДЕБЕЛИТЕ ИЛИ СЛАБИТЕ ЛУЃЕ?

Мистеријата е решена. Слабите и дебелите луѓе секогаш се натпреваруваат во нешто, а еве кој од нив би издржал подолго без храна. Дебелите луѓе се...

Интересно | Нема коментари

Дали сте виделе како изгледа зонки? Подмладокот на зебрата и магарето е послатко од мајката и од таткото

Дали сте виделе како изгледа зонки? Подмладокот на зебрата и магарето е послатко од мајката и од таткото

Мора да сте слушнале за мазга и муле, но ако не сте виделе зонки, младенчето на зебрата и магарето, овој бушавко ќе ви го освои срцето. Овој вкрстен вид е...

Интересно | Нема коментари

Плата за играње со кучиња – сто долари на час

Плата за играње со кучиња – сто долари на час

Ресторанот во Тексас огласи примамлив оглас за работа: чување на домашни миленичиња, додека гостите уживаат во храната и се дружат во ресторанот, за...

Интересно | Нема коментари

Зошто чувствуваме струење и болка кога ќе удриме со лактот во нешто?

Зошто чувствуваме струење и болка кога ќе удриме со лактот во нешто?

Ако некогаш сте го удриле вашиот лакт на тврда површина сигурно сте почувствувале како струја да ви поминува низ раката со тапа болка, но сепак оваа...

Интересно | Нема коментари

Зошто се „чука на дрво“ за среќа?

Зошто се „чука на дрво“ за среќа?

Во многу култури, вообичаено е празноверието луѓето да чукаат на дрво за да ја привлечат среќата или да ја одбијат несреќата. Меѓутоа, додека терминот...

Интересно | Нема коментари

Мини вечерна рутина: Завршете го денот со насмевка

Мини вечерна рутина: Завршете го денот со насмевка

Начинот на кој што живееме е многу брз и стресен, затоа е најдобро нештото што можеме да го направиме за себе да го внесеме во ноќната рутина пред...

Интересно | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk