← НАЗАД НА БОЗА
Дали навистина умеете да слушате?

Дали навистина умеете да слушате?

Постојат многу начини да станете добар соговорник, да научите навистина да ги слушате луѓето, а едната од најефикасните техники е и една од...

Интересно | Нема коментари

ДАЛИ САКАТЕ ДА ЧИТАТЕ? Читањето и видот на КНИГАТА откриваат многу за КАРАКТЕРОТ на еден човек!

ДАЛИ САКАТЕ ДА ЧИТАТЕ? Читањето и видот на КНИГАТА откриваат многу за КАРАКТЕРОТ на еден човек!

Луѓето кои сакаат да читаат се полни со информации и знаат јасно и саркастично да објаснат што сакаат. Книгата во рака покажува дека некој знае како...

Интересно | Нема коментари

Овие 5 знаци покажуваат колку сте всушност емоционално интелигентни

Овие 5 знаци покажуваат колку сте всушност емоционално интелигентни

Емоционалната интелигенција претставува свест за вашите чувства. Ако сте свесни за начинот и количеството на влијание на емоциите врз вашиот живот,...

Интересно | Нема коментари

Колку добро помните лица?

Колку добро помните лица?

Можете ли лесно да се сетите на нечие лице и име или тоа никако не ви оди од рака? Додека некои луѓе природно лесно се сеќаваат на нови лица, новото...

Интересно | Нема коментари

Затворете ги очите, нацртајте го ова и почувствувајте бран добра енергија: како фракталните цртежи ја откриваат нашата потсвест

Затворете ги очите, нацртајте го ова и почувствувајте бран добра енергија: како фракталните цртежи ја откриваат нашата потсвест

Фракталниот метод како нова форма на уметничка терапија ни помага да се ослободиме од психичките потешкотии и да ги решиме проблемите! Енергетските...

Интересно | Нема коментари

КРАЛ НА СПОРТОТ, КРАЛИЦА НА РОМАНСАТА: 7 најубави работи што треба да ги знаете за луѓето што се родени во октомври

КРАЛ НА СПОРТОТ, КРАЛИЦА НА РОМАНСАТА: 7 најубави работи што треба да ги знаете за луѓето што се родени во октомври

Личностите родени во октомври се многу романтични, но и многу одговорни бизнис луѓе. Ви откриваме седум интересни факти за лицата кои се родени во овој...

Интересно | Нема коментари

НАЧИНОТ НА КОЈ ШТО ГО СТАВАТЕ ГРАДНИКОТ го открива вашиот карактер

НАЧИНОТ НА КОЈ ШТО ГО СТАВАТЕ ГРАДНИКОТ го открива вашиот карактер

Говорот на телото и начинот на кој ги правиме некои работи, зборува за тоа какви сме. Постојат четири типа на женски карактери, кои ќе ги препознаете...

Интересно | Нема коментари

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА НАЈДОБРИТЕ ЛУЃЕ СИ ПОМИНУВААТ НАЈЛОШО?

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ ДЕКА НАЈДОБРИТЕ ЛУЃЕ СИ ПОМИНУВААТ НАЈЛОШО?

Без оглед на ситуацијата во која живеете во моментов, вие бирате дали ќе бидете жртва или ќе преживеете. Животот секојдневно не тестира. И од...

Интересно | Нема коментари

Луѓето родени во септември се поуспешни од другите

Луѓето родени во септември се поуспешни од другите

Луѓето родени во септември имаат многу заеднички карактеристики и навики. Ви нудиме некои од карактеристиките со кои лицата родени во септември се...

Интересно | Нема коментари

Најголемите нарцизоиди: Хороскопски знаци кои не сакаат никого освен себеси

Најголемите нарцизоиди: Хороскопски знаци кои не сакаат никого освен себеси

Тие мислат дека се подобри од другите Иако никогаш нема да го признаат тоа, следните хороскопски знаци  имаат истакнати нарцистички особини на...

Интересно | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk