← НАЗАД НА БОЗА
Како мажите би си го испланирале денот?

Како мажите би си го испланирале денот?

Мажите дефинитивно чудно си го планираат времето, но најновите истражувања покажуваат интересно резултати. Така најновата студија која разгледува...

Машка работа | Нема коментари

Иако љубовниците им се помалку згодни од сопругите, сепак изневеруваат?

Иако љубовниците им се помалку згодни од сопругите, сепак изневеруваат?

Mажите кои одговарале на анкетата признале дека сопругите се позгодни и поатрактивни од своите љубовници, со тоа се сложиле и жените кои изневеруваат....

Машка работа | Нема коментари

Погледнете ги напредниве вежби за стомачни муслули

Погледнете ги напредниве вежби за стомачни муслули

Вежбањето ја вреднува физичката внимателност, постојаното зајакнување и постојаното надградување на енергијата во нашите екстремитети. Инспириран од...

Машка работа | Нема коментари

Мажи, ајде на трчање!

Мажи, ајде на трчање!

Постојат неколку начини за да ја избегнете таа демотивациска стапица. Пуштете ја вашата омилена музика Планирате сам да истрчате некој круг во...

Машка работа | Нема коментари

Со исхрана до чиста мускулна маса

Со исхрана до чиста мускулна маса

Луѓето со побрз метаболизам, поради генетиката или возраста, преодредени се да бидат послаби. Да, да, освен оние кој што би дале се за да се подебели,...

Машка работа | Нема коментари

Затегнете го стомакот во канцеларија!

Затегнете го стомакот во канцеларија!

Секогаш постои можност за вежбање, било каде и во било кое време.  Ако времето е бариера која ги спречува овие луѓе да ги постигнат посакуваните...

Машка работа | Нема коментари

Бидете духовити и жените ќе ве сакаат

Бидете духовити и жените ќе ве сакаат

Духовитоста и смислата за хумор е многу важна, особено на почетокот на љубовната врска. Жените сакаат мажи со смисла за хумор, а мажите сакаат жени кои ќе...

Машка работа | Нема коментари

Мажи ако сакате секс не го правете ова!

Мажи ако сакате секс не го правете ова!

Лоша музика Музиката е важен дел од заведувањето во спалната соба. Кога ќе го намалите светлото и пуштите музика која ве расположува одберете го она...

Машка работа | Нема коментари

Дали е добра во кревет? Еве како да препознаеш!

Дали е добра во кревет? Еве како да препознаеш!

Постојат начини како да дознаете дали девојката е добра во кревет, односно дали ќе ви овозможи врел секс. Во неколку аспекти на сексот кои се слични...

Машка работа | Нема коментари

Жените ги манипулираат мажите!

Жените ги манипулираат мажите!

Еве како стојат работите. Вие мислите дека ја контролирате жената, а всушност таа го управува возот! Да не заборавите дека повеќето жени, свесно или...

Машка работа | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk