← НАЗАД НА БОЗА
Сакаш да дознаеш дали ја привлекуваш? Прочитај го ова!

Сакаш да дознаеш дали ја привлекуваш? Прочитај го ова!

Често пати мажите грешно ги читаат сигналите кои им ги испраќаат жените. Како да бидете сигурен дека и се допаѓате и дека може да го направите првиот...

Машка работа | Нема коментари

Арнолд Шварценегер советува како до мускулна маса!

Арнолд Шварценегер советува како до мускулна маса!

Техниката која денес се применува без сомневање води до подобра форма кај врвните билдери, меѓутоа почетниците и средно искусните билдери повеќе ги...

Машка работа | Нема коментари

Во кои работи веруваат жените, а не се вистините!

Во кои работи веруваат жените, а не се вистините!

Повеќе сакаме кога нешто останува неоткриено -  Повеќе сакаме да ги гледаме жените голи отколку во деколтирана маичка, низок струк на фармерки, долна...

Машка работа | Нема коментари

Еве што се случува кога се обидувате да станете од кревет мртви пијани (Видео)

Еве што се случува кога се обидувате да станете од кревет мртви пијани (Видео)

Понекогаш е добро да останете таму каде што...

Машка работа | Нема коментари

Ова се знаци кои жената ви ги дава за да и пријдете!

Ова се знаци кои жената ви ги дава за да и пријдете!

Овие се најчестите гестови со кои се користат жените низ целиот свет за да покажат дека ги привлекува некој маж. Зафрлување на главата и косата наназад...

Машка работа | Нема коментари

Октриено е зошто мажите живеат подолго од жените!

Октриено е зошто мажите живеат подолго од жените!

Пола од ситуациите се бизарни и дури не ни можеме да разбереме како некој си го ризикува животот. Нема да  ви се верува во какви се ситуации се...

Машка работа | Нема коментари

Збогум на смрдливите нозе

Збогум на смрдливите нозе

Решението е дури и смешно едноставно. Дефинитивно најлошата работа што може да се случи на маж е – смрдеата на нозете. Модниот уредник Ден Мишел...

Машка работа | Нема коментари

Малку работа, многу секс: Вака изгледа совршен машки ден

Малку работа, многу секс: Вака изгледа совршен машки ден

Наместо, како што сега стојат работите, да имаат секс на брзина во текот додека размислуваат за преостанатите секојдневни обрски, мажите попрво би...

Машка работа | Нема коментари

Жените обожуваат лоши мажи!

Жените обожуваат лоши мажи!

Добрите мочиња може да се земе дека се предвидливи што е причина за досада. Освен тоа премногу се обидуваат врската да опстане, поради што не постои...

Машка работа | Нема коментари

Еве зашто жените ве вараат

Еве зашто жените ве вараат

Ако сте мислеле дека ќе се заколнете пред бога или матичарот ќе ве приврзе засекогаш за дамата покрај вас, така да без никаков труд од своја страна...

Машка работа | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk