← НАЗАД НА БОЗА
Со маслинки до експлозивна ерекција

Со маслинки до експлозивна ерекција

Здравата храна е клучна за добро потенција. Една нова студија направена во Британија, покажа дека добрите масти позитивно влијаат на ерекцијата, и дека...

Машка работа | Нема коментари

Како се тушираат мажите, а како жените!

Како се тушираат мажите, а како жените!

Разликата во туширањето помеѓу мажите и жените е дефинитивно огромна. Жените целосно се предаваат во тоа, го прават толку педантно како да е последно...

Машка работа | Нема коментари

Вака изгледаат мажите на шопинг!

Вака изгледаат мажите на шопинг!

Жените се немилосрдни и без разбирање кога станува збор за шопинг. Очекуваат тоа што за нив е интересно и занимливо во исто време да е добро и за...

Машка работа | Нема коментари

Сигурни сте дека сакате ваква жена?

Сигурни сте дека сакате ваква жена?

Кога ќе запознаете некоја девојка сигурно една од желбите ви е да ве дружи додека играте PES? За многумина таа би била совршена, но откако ќе ја погледнете...

Машка работа | Нема коментари

Што кога жените ги боли глава

Што кога жените ги боли глава

Сиггурно ја знаете оваа фраза и можеби ако си признаете на себе - ви се има случено. “Ме боли главата” е филмски изговор кога таа не е расположена за...

Машка работа | Нема коментари

Жената сака да слушне и тоа што не го мислите или не е вистина!

Жената сака да слушне и тоа што не го мислите или не е вистина!

Во поглем дел од времето не ги разбираме жените, но еве да земеме дека ќе се обидеме да направиме се во врска со тоа. Има некои работи кои може да ги...

Машка работа | Нема коментари

Како да ја освоиш жената според нејзиниот Хороскопски знак? (1 дел)

Како да ја освоиш жената според нејзиниот Хороскопски знак? (1 дел)

Можеби има некој универзален метод за да освоите некоја девојка, но тој не е секогаш доволен. Секоја девојка има индивидуални преференции и карактер. И,...

Машка работа | Нема коментари

Внимавајте да не ги навредите жените!

Внимавајте да не ги навредите жените!

Мажите често знаат несакајќи да изустат нешто, што за женскиот карактер - односно его ќе звучи како навреда. Затоа во прилог се добро извоени фрази кои...

Машка работа | Нема коментари

Дрскиот маж лесно освојува женски срца!

Дрскиот маж лесно освојува женски срца!

Дрскоста е особина која ти овозможува лесно да излезеш од замките. Мораш да бидеш доволно дрзок да го направиш тоа што декларативно се смета за...

Машка работа | Нема коментари

Што кажуваат нејзините движења!

Што кажуваат нејзините движења!

Мажот често е збунет од однесувањето на жената, но е потребно само малку разбирање за да го доловите начинот на кој жените го прикажуваат нивното...

Машка работа | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk