← НАЗАД НА БОЗА
Како да станете Казанова!

Како да станете Казанова!

Колку и да размислувате како да и пријдете, не можете да најдете еден уникатен начин за освојување на било која девојка. За секоја мора да смислите...

Машка работа | Нема коментари

Скриена камера: Со голи гради ги “почестила” момчињата во теретана (Видео)

Скриена камера: Со голи гради ги “почестила” момчињата во теретана (Видео)

Вежбајќи во една теретана не можеле да им поверуваат на своите очи кога на една девојка која дигала тегови и се откопчал градникот и ги открил...

Машка работа | Нема коментари

Навреме победете ги брчките на лицето!

Навреме победете ги брчките на лицето!

Постои една поговорка за мажите која вели дека тие се како виното, колку повеќе стареат толку се подобри. Но, тоа не треба буквално да го сфатите. Сепак...

Машка работа | Нема коментари

Дали жените сакаат зафатени мажи?

Дали жените сакаат зафатени мажи?

Истражувањата покажуваат дека слободната жена не сака да ја презема одговорноста во врската. Многу девојки сакаат да бидат во врска, но не и сопруга,...

Машка работа | Нема коментари

Дали грешите со подарокот за вашата жена?

Дали грешите со подарокот за вашата жена?

Кога се работи за мажите, купувањето на подароци и не е толку јака страна. Сите добро знаеме дека не сакаме да „висиме“ по излозите, а шопингот не ни е...

Машка работа | Нема коментари

Мажи внимавајте! Жените знаат за вашето неверство!

Мажи внимавајте! Жените знаат за вашето неверство!

Околу 32% од луѓето се во врска со погрешен човек. Мажите во 50% може да го почувствуваат неверството на жената, но жените пак во 85% можат да го почувствуваат...

Машка работа | Нема коментари

Како да ја имате секоја девојка што ќе ја посакате!

Како да ја имате секоја девојка што ќе ја посакате!

Што подолго чекате да тргнете во акција, толку се помали шансите да се случи нешто со згодна девојка. Ако го добивте нејзиниот број, немојте да чекате...

Машка работа | Нема коментари

Разликите меѓу вас мажите и спротивниот пол!

Разликите меѓу вас мажите и спротивниот пол!

Секогаш се прават споредбни меѓу двата пола и често луѓето што бранат повеќе една од страните се или феминисти или шовинисти. Ова се некои основни...

Машка работа | Нема коментари

Мажите не треба да присуствуваат на пораѓај!

Мажите не треба да присуствуваат на пораѓај!

“Не знаев што е тоа. Тоа беше најтрауматичниот момент за мене. Не знаев дали бебето е живо или не, а потоа се појавија и две сестри со потполно празен...

Машка работа | Нема коментари

Што очекуваат жените од вас!

Што очекуваат жените од вас!

Искреност, Не онаа, кажете што сака да чуе, туку баш искреност. Едноставно зборувајте ја вистината, колку и да не сакате да ја повредите со неа, сепак...

Машка работа | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk