Категорија

Машка работа

Категорија

Кој зне што се сликал! Саемот БГ кар шоу за почува денеска, но многу од луѓето не доаѓаат да ги видат автомобилите! Еве еден од нив. Се доближи зад грб, ја стави раката под здолништето и… Сепак, не беше последен во фото-ланецот па сега неговата слика се шири на интернет!…