← НАЗАД НА БОЗА
И автомобилите скокаат на јаже:)))

И автомобилите скокаат на јаже:)))

Со нив може сè да правиме, не за џабе си ги викаме лимени миленичиња. Еве зошто автомобилите се наша...

Машка работа | Нема коментари

Јас сум во потполн шок! Ова може само Македонец да го направи:))))

Јас сум во потполн шок! Ова може само Македонец да го направи:))))

По гласовите од видеото се гледа дека станува збор за Македонец кој си купил кола и ја однел на перење. Но, нема да ви се верува дека всушност ова се...

Машка работа | 5 коментари

Ве нервира плавуша? Еве го лекот – качете ја во Lamborghini 1.250 кс и стиснете на гас :)))

Ве нервира плавуша? Еве го лекот – качете ја во Lamborghini 1.250 кс и стиснете на гас :)))

Ако сакате да се решите еднаш за секогаш од досадните коменатри дека не помагате по дома, ако сакате да и се одмаздите на досадна и глупа плавуша, ако...

Машка работа | Нема коментари

Безобразно богат: Погледнете ја колекцијата на автомобили на султанот од Брунеи

Безобразно богат: Погледнете ја колекцијата на автомобили на султанот од Брунеи

Тука има неколку стотици милиони евра, кој да ги брои. Погледнете во гаражата на султанот Hassanal Bolkiah, султанот на Брунеи, една од најбогатите земји која...

Машка работа | Нема коментари

Покажете и на партнерката дека не сте левак! Здиплете ја мајцата за две секунди :)

Покажете и на партнерката дека не сте левак! Здиплете ја мајцата за две секунди :)

Со ова видео ќе научите како да ја здиплите мајцата за две секунди. Не за друго, колку да докажете дека не сте леваци. Не мора за друго да се докажувате...

Машка работа | Нема коментари

Кои се предностите на сопствениците на BMW?:)

Кои се предностите на сопствениците на BMW?:)

Неверојатно! Па отворено му се упикува пред сите! Овој случај е забележан во Словенија, а со сигурност и кај нас ќе се појави многу...

Машка работа | Нема коментари

Ирина Шајк во секси видео игра!

Ирина Шајк во секси видео игра!

Дали убавите автомобили одат со убави девојки? Глупаво прашање, нормално дека тоа е најдобрата комбинација. Ете токму затоа и секси моделот Ирина Шајк...

Машка работа | Нема коментари

Големиот двобој

Големиот двобој

Ова е извонредно видео, двобој на големите "мажишта" Ferrari 599 vs Ferrari F40. За да го доживеете ова видео на вистинскиот начин потребно е покрај сликата да го...

Машка работа | Нема коментари

Спротивностите сепак се привлекуваат

Спротивностите сепак се привлекуваат

Ова е приказна за Dodge Charger автомобил во кој се вљуби една девојка. Доколку не ви е интересна девојката, што е малку веројатно, тогаш уживајте во звукот на...

Машка работа | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk