Категорија

Музика и филм

Категорија

Оскаровецот се покажа одлично во улогата како политичарот Франсис во серијата „House of Cards“, која доби многу позитивни критики. Немилосрдните политичар во хит серијата сега е во насока и планира да го игра Винстон Черчил во филм за британски лидер за време на втората светска војна. Сценариото за филмот го…