Категорија

Музика и филм

Категорија

Анџелина Џоли која ја глуми лошата самовила Maleficent во истоимениот филм на Дизни, е дополнет со нов трејлер кој е најава за премиерата што ќе се оддржи во Мај. За филмот излегуваат постојано вести, од кои една беше дека во него се појавува и малата ќерка на Џоли, поради фактот што…