← НАЗАД НА БОЗА
Секс според возраста

Секс според возраста

Во зависност од годините, жените различно реагираат на сексуалните дразби. Различно водат љубов во различен период од животот. Дваесетти Во овие...

Секс и Односи | Нема коментари

Проверете каков сексуален темперамент имате?!

Проверете каков сексуален темперамент имате?!

Квалитетниот секс зависи од компатибилноста на типовите темпераменти на партнерите. Некои жени реагираат и на најмалиот допир при што лесно се...

Секс и Односи | Нема коментари

Постои ли сродна душа?! 7 митови за “сродните души”

Постои ли сродна душа?! 7 митови за “сродните души”

Многумина од нас сонуваат за својата сродна душа и идеален однос. Дали нешто такво навистина постои? Врската со сродната душа е лесна! Ниедна врска не...

Секс и Односи | Нема коментари

Еве зошто предиграта е подобра од сексот

Еве зошто предиграта е подобра од сексот

Во едно истражување, се покажало дека некогаш токму предиграта е позаслужна за оргазам отколку самиот секс. Можете да правите повеќе работи...

Секс и Односи | Нема коментари

Зошто треба да ги следите соништата, а не парите?

Зошто треба да ги следите соништата, а не парите?

Иако парите се неопходни за удобен живот, немојте да дозволувате тие да бидат врвот на вашите приоритети. Бидете онаа личност која прво ќе тргне по...

Секс и Односи | Нема коментари

Стимулирајте ја неговата Г -точка и овозможете му да доживее оргазам од соништата

Стимулирајте ја неговата Г -точка и овозможете му да доживее оргазам од соништата

И мажите имаат своја Г-точка која им помага да доживеат неверојатен оргазам. Научете каде се наоѓа тоа место кое ќе го одведе до лудило! Ако не сте...

Секс и Односи | Нема коментари

Реално за виртуелната љубов

Реално за виртуелната љубов

Во реалниот живот обично љубовта доаѓа сосема неочекувано. Во интернет, напротив, се ни изгледа многу добро смислено. Обично бараме човек што наликува...

Секс и Односи | Нема коментари

Откријте ги машките слаби точки

Откријте ги машките слаби точки

Мажите вообичаено не сакаат многу да зборуваат за себе и за своите проблеми, па затоа малку ни е потешко да ги разбереме. Но, не мислете дека сте...

Секс и Односи | Нема коментари

Мажите изјавуваат искрена љубов дури после сексот

Мажите изјавуваат искрена љубов дури после сексот

Жените се дефинитивно поромантичниот пол, но мажите се тие што први кажуваат „ Те сакам “. Ако почувствувате дека љубовта после сексот се зголемува,...

Секс и Односи | Нема коментари

Ако сакате повеќе деца, барајте мажи постари од себе

Ако сакате повеќе деца, барајте мажи постари од себе

Научниците тврдат дека доколку сакате поголемо семејство, треба да барате маж кој ќе биде повозрасен од вас. Според истражувањето спроведено на...

Секс и Односи | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk