← НАЗАД НА БОЗА
Машки правила за секс за една вечер

Машки правила за секс за една вечер

Сексот за една вечер може да биде мошне забавен, возбудлив и полн со страст, но сепак треба да знаете како да си го направите таков бидејќи во спротивно...

Секс и Односи | Нема коментари

Љубов…

Љубов…

Доволно е само да ги погледнете фотографиите и ќе ја почувствувате силната љубов помеѓу луѓето и животните, помеѓу самите животни... Секоја фотографија...

Секс и Односи | Нема коментари

Што мислат мажите за жените? Неколку мисли и цитати од познати личности

Што мислат мажите за жените? Неколку мисли и цитати од познати личности

„Никогаш нема да најдеш жена без готов одговор“ – Шекспир „Независна жена - тоа е жената што не нашла никој кој сака да биде „зависен“ од неа.“ - Саша...

Секс и Односи | Нема коментари

Неколку докажани трикови за успешна манипулација! Само за жени:)

Неколку докажани трикови за успешна манипулација! Само за жени:)

Сте користеле ли до сега разни трикови и методи за манипулација на припадниците на машкиот пол? Дури да одговорите „Не“, вистината е дека сите ние тоа...

Секс и Односи | Нема коментари

Машки чувства vs женски чувства

Мажите и жените се многу различни, не затоа велат жените се од Венера, а мажите се од Марс. Истражувањата покажале дека разликите помеѓу мажите и жените...

Секс и Односи | Нема коментари

„Зачинете“ го сексот

„Зачинете“ го сексот

За мажите секој секс е добар, само да е секс. Но, тоа не значи дека и тие немаат омилена поза, место или нешто што ги возбудува. Секој маж на прашањето која...

Секс и Односи | Нема коментари

Што зборуваат за вас сексуалните фантазии?

Што зборуваат за вас сексуалните фантазии?

Мечтаете за секс со непозната особа, за секс во кој ќе бидете потчинети, за секс во кој некој ќе ве гледа од страна... сите овие мечти зборуваат нешто за...

Секс и Односи | Нема коментари

Што е Тантра секс ??? – II дел

Што е Тантра секс ??? – II дел

ОРГАЗАМ ВО ТАНТРА СЕКСОТ Вчера говоревме за тоа како да се подготвите за да имате успешен тантра-секс, малку ја начнавме предиграта и сега е крајно...

Секс и Односи | Нема коментари

Ова се шест знаци кои ќе ви докажат дека партнерот искрено ве сака!

Ова се шест знаци кои ќе ви докажат дека партнерот искрено ве сака!

Понекогаш не се доволни само зборовите “Те сакам” за да се уверите дека партнерот ве сака. Понекогаш треба да се направи нешто за да се потврди, да се...

Секс и Односи | Нема коментари

Што е Тантра секс ??? – 1 дел

Што е Тантра секс ??? – 1 дел

Тантра е уметност, филозофија, вид јога или со прости зборови – техника во сексот која го преобразува телесното задоволство во духовно преживување....

Секс и Односи | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk