← НАЗАД НА БОЗА
Ова се шест знаци кои ќе ви докажат дека партнерот искрено ве сака!

Ова се шест знаци кои ќе ви докажат дека партнерот искрено ве сака!

Понекогаш не се доволни само зборовите “Те сакам” за да се уверите дека партнерот ве сака. Понекогаш треба да се направи нешто за да се потврди, да се...

Секс и Односи | Нема коментари

Што е Тантра секс ??? – 1 дел

Што е Тантра секс ??? – 1 дел

Тантра е уметност, филозофија, вид јога или со прости зборови – техника во сексот која го преобразува телесното задоволство во духовно преживување....

Секс и Односи | Нема коментари

Зошто умира љубовта?

Зошто умира љубовта?

Една од причините за изчезнување на љубовните чувства е секојдневието односно битовите проблеми, тврдат психолозите. Кога младиот пар ќе почне да живее...

Секс и Односи | Нема коментари

Храна и зачини за суперсекс

Храна и зачини за суперсекс

Недостатокот од било кој од четирите главни хормони може да предизвика специфични скес проблеми кои може да се решат со кафе, босилок, пилешко и други...

Секс и Односи | Нема коментари

Мажите први кажуваат: “Те сакам”

Мажите први кажуваат: “Те сакам”

Додека повеќето луѓе сметаат дека жените се оние кои први ги кажуваат зборовите "те сакам", ново истражување покажа дека има поголема веројатност дека...

Секс и Односи | Нема коментари

Како да потчините маж?

Како да потчините маж?

Сигурно многу од вас се прашуваат каква е тајната на оние среќници што ги прават мажите да им паднат на коленици? Видете неколку полезни совети: Во...

Секс и Односи | Нема коментари

Еден производ на Louis Vuitton по кој секој маж “одлепи”

Еден производ на Louis Vuitton по кој секој маж “одлепи”

На секој маж му е преку глава од чантите на Louis Vuitton. Тие некако одат во комплет со лажните усни, ако не и гради и маж фудбалер. Но, овој пат овој бренд...

Секс и Односи | Нема коментари

Ако сакате секс, заборавете на ова!

Ако сакате секс, заборавете на ова!

За да не пропадне планот за секс, треба да знаете кои работи се најдоа на листата на непосакувани работи пред сексот. Лоша музика! Кога ќе го изгаснете...

Секс и Односи | Нема коментари

Мажите знаат да ги “читаат” скриените сексуални сигнали! Затоа внимавајте:)

Мажите знаат да ги “читаат” скриените сексуални сигнали! Затоа внимавајте:)

Едно ново истражување во областа на “јазикот на телото”  докажува дека мажите имаат способност да ги дешифрираат скриените сексуални сигнали што...

Секс и Односи | Нема коментари

Приредете и на партнерката незаборавна ноќ!

Приредете и на партнерката незаборавна ноќ!

Превземете ги работите под ваша контрола и бидете доминантен вечерва. За тоа сонува секоја жена. Па време е на вашата сакана да и ја исполните...

Секс и Односи | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk