← НАЗАД НА БОЗА
Жените, облеката и сексот

Жените, облеката и сексот

Жените не само што сакаат секс во темница, туку сакаат на себе да имаат и по некое парче облека, покажало најновото истражување во кое учествувале 1.563...

Секс и Односи | Нема коментари

Професиите и нивното влијание на сексот

Професиите и нивното влијание на сексот

Професијата и работното место може да нанесат непоправливи штети во интимниот живот на мажите, но во исто време ни откриваат некои од карактерните...

Секс и Односи | Нема коментари

Мажи со повисок IQ помалце ги изневеруваат своите партнерки:)

Мажи со повисок IQ помалце ги изневеруваат своите партнерки:)

Мажите со поголем коефициент на интелигенција помалце ги изневеруваат своите партнерки отколку оние помалце интелигентните. За разлика од нив, кај...

Секс и Односи | Нема коментари

Погледнете како изгледа и ќе знаете каков е во кревет:)

Погледнете како изгледа и ќе знаете каков е во кревет:)

Се прашувате дали овој маж е добар во креветот? И ние немаме никаква претстава, но ако следнава научна анализа е точна, тогаш најверојатно не е. Ако...

Секс и Односи | Нема коментари

Направете своја емоционална мапа:) Едноставно нели?

Направете своја емоционална мапа:) Едноставно нели?

Следете ги нашиве инструкции и изградете ментална мапа за себе и за она што најмногу го сакаш! Оваа мапа ќе ти помогне да научиш правилно да...

Секс и Односи | Нема коментари

Пред да му станете жена стапалата на проверка:)))

Пред да му станете жена стапалата на проверка:)))

“Читање од стопало” е практика во Кина и Индија веќе 5000 години. Ова е последица од верувањето дека стапалото е огледало на телото. Да биде ситуацијата...

Секс и Односи | Нема коментари

Сега лесно ќе дознаете дали ве изневерува:)

Сега лесно ќе дознаете дали ве изневерува:)

Тој ве изневерува ако... Започнува да купува нова гардероба, иако до вчера тврдел дека старите костими и маички му се сосема доволни и вршат одлична...

Секс и Односи | Нема коментари

Зошто сексот и алергија од оревите се опасна комбинација ?

Зошто сексот и алергија од оревите се опасна комбинација ?

Луѓето кои се алергични на ореви би требало пред секс да проверат дали партнерот можеби јадел храна на која е алергичен. Една Британка стана првиот...

Секс и Односи | Нема коментари

Места за водење љубов кои би требало да ги избегнувате

Места за водење љубов кои би требало да ги избегнувате

Задното седиште на автомобилот Пред ваква акција би требало да претходат вежби на истегнување. Сеедно, ризикувате свиткан лакт. Да не збориме дека...

Секс и Односи | Нема коментари

Се врти по други жени на улица, како да реагирам?

Се врти по други жени на улица, како да реагирам?

Признајте си дека нешто внатре ве сече. Сакате да бидете единствената риба во тавчето, но тој навистина гледа по други дури и кога е со вас. Но вистината е...

Секс и Односи | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk