← НАЗАД НА БОЗА
Интимните тајни на гејшите – врвот на сексуалноста

Интимните тајни на гејшите – врвот на сексуалноста

Секоја жена сака да биде прекрасна љубовница, но не секоја може да достави маѓично сексуално задоволство на својот партнер. Најдобрите се гејшите...Овие...

Секс и Односи | Нема коментари

Дали љубовта има рок на траење?

Дали љубовта има рок на траење?

Што открива говорот на телото ? Кога мажите прв пат и се доближуваат на една жена, 55 % на впечаток оставаат појавата и говорот на телото, 38% на начинот на...

Секс и Односи | Нема коментари

Билки до експлозивен секс

Билки до експлозивен секс

Јачмен Го подобрува снабдувањето со крв на карлицата и препоните и ги чисти гениталните канали. Подготовка: сварете чај од 10 грама јачмен слама во еден...

Секс и Односи | Нема коментари

Каде грешат жените во сексот?

Каде грешат жените во сексот?

Мажот не е вибратор кој може да го вклучите кога ќе посакате. Сметате дека тој е “секогаш спремен” за секс Ова може и да е точно за тинејџерите, но...

Секс и Односи | Нема коментари

Се што сакате да знаете за онаа работа:)

Се што сакате да знаете за онаа работа:)

Каков е вашиот сексуален живот? Практикувате ли игри под чаршавот често или тоа се ретки прилики? Си го знаете ли годишниот просек? Која поза им  е...

Секс и Односи | Нема коментари

Кога телото зборува за секс?

Кога телото зборува за секс?

Од поглед до допири Можете да флертувате на директен или дискретен начин. Кај директниот флерт се работи за брз телесен контакт, додека кај...

Секс и Односи | Нема коментари

Девет забранети прашања

Девет забранети прашања

Понекогаш едно забрането прашање ( особено ако се задава постојано ) може да ги разниша дури и најцврстите односи. Видете кои се топ 9 забранети и опасни...

Секс и Односи | Нема коментари

Раскинувањето кај жените предизвикува промена на имиџот

Раскинувањето кај жените предизвикува промена на имиџот

Новата фризура и тренди гардероба кај жените се особено потребни за да си ја зголемат самодовербата после раскинувањето. Истражувачите откриле дека на...

Секс и Односи | Нема коментари

Што ги спречува момчињата да ви пријдат?

Што ги спречува момчињата да ви пријдат?

Претерување Ако сте премногу дотерани, некои мажи одма ќе помислат дека немаат шанса. Од друга страна, ако во дискотека одите како по дома ќе...

Секс и Односи | Нема коментари

Љубомората е добра за вашата врска?!

Љубомората е добра за вашата врска?!

Ништо чудно доколку се мразите самите себе поради чуство на љубомора. Впрочем, никој не сака да биде љубоморен, но што ако ви кажеме дека љубомората е...

Секс и Односи | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk