← НАЗАД НА БОЗА
Зрелиот маж ќе го препознаете по овие гестови

Зрелиот маж ќе го препознаете по овие гестови

Постојат неколку гестови со кои еден зрел маж се разликува од незрелите и незаинтересирани „фраери“. Доколку сакате покрај себе да имате џентлмен и...

Секс и Односи | Нема коментари

Смеењето како предуслов за среќен однос

Смеењето како предуслов за среќен однос

Многу жени тврдат дека еден од поважните квалитети на нивните партнери е добро чувство за хумор, бидејќи насмевката прави сè подобро. Беше...

Секс и Односи | Нема коментари

Ситници кои ќе направат вашата врска да прерасне во љубов за цел живот

Ситници кои ќе направат вашата врска да прерасне во љубов за цел живот

Секој од нас имал можност да биде во добра или лоша врска и да ги искуси на својата кожа сите убавини на здравиот и сите потешкотии на нездравиот...

Секс и Односи | Нема коментари

МAЖИТЕ СЕКОГАШ БАРААТ ВРСКА НА СТРАНА! Жените често имаат заблуди во врска со неверството, затоа не им робувајте на предрасудите!

МAЖИТЕ СЕКОГАШ БАРААТ ВРСКА НА СТРАНА! Жените често имаат заблуди во врска со неверството, затоа не им робувајте на предрасудите!

Односот може да се обнови, иако постоело неверство. Бидејќи малкумина се подготвени отворено да разговараат за нивните искуства во водењето на...

Секс и Односи | Нема коментари

Прочитајте го и уживајте во љубовната среќа: Ако вашиот партнер ги има овие 4 карактеристики, тој е фантастичен во кревет!

Прочитајте го и уживајте во љубовната среќа: Ако вашиот партнер ги има овие 4 карактеристики, тој е фантастичен во кревет!

Фантастичниот однос не е поврзан само со вештината и искуството, туку и со карактерот на човекот на кој му го посветувате своето внимание. Ако ги...

Секс и Односи | Нема коментари

ДАЛИ ЈА ПОМИНАВТЕ ОВАА БРОЈКА НА ПАРТНЕРИ? Тоа би можело да има МНОГУ ЛОШО ВЛИЈАНИЕ врз вашата следна ВРСКА!

ДАЛИ ЈА ПОМИНАВТЕ ОВАА БРОЈКА НА ПАРТНЕРИ? Тоа би можело да има МНОГУ ЛОШО ВЛИЈАНИЕ врз вашата следна ВРСКА!

Главното прашање со кое се занимаваше истражувањето беше идеалниот број на сексуални партнери. Кој е идеалниот број на сексуални партнери за жените и...

Секс и Односи | Нема коментари

НЕЗАДОЛЖИТЕЛЕН СЕКС СО БИВШИОТ: Разумот вели не, а науката?

НЕЗАДОЛЖИТЕЛЕН СЕКС СО БИВШИОТ: Разумот вели не, а науката?

Според две истражувања објавени во научното списание "Archives of Sexual Behavior", сексот со поранешниот партнер воопшто не е лоша работа и нема да го забави...

Секс и Односи | Нема коментари

ВИСТИНА Е? Првата љубов заборав нема?

ВИСТИНА Е? Првата љубов заборав нема?

Експертите ја споредуваат со зависност. Првата љубов има многу врска со зависноста. Не постои можност да се спореди со останатите, па затоа првата...

Секс и Односи | Нема коментари

Зборовите кои што водат кон состанок – со него

Зборовите кои што водат кон состанок – со него

Бидете вистинска итрица! :-) „Обожавам да разговарам со тебе“ Оваа реченица е одлична бидејќи потсетува дека хемијата е силна меѓу вас. А само што...

Секс и Односи | Нема коментари

Овие пози ве подмладуваат и прават чуда!

Овие пози ве подмладуваат и прават чуда!

Не ослободува од стресот што предизвикува рано стареење. Истражувањето спроведено во Единбург покажало дека луѓето кои водат љубов најмалку четири...

Секс и Односи | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk