← НАЗАД НА БОЗА
Околу што најчесто партнерите се караат и како ја надминуваат кризата?

Околу што најчесто партнерите се караат и како ја надминуваат кризата?

Дури и паровите кои се долго време заедно се караат за типични нешта, а тоа е сосема нормално, бидејќи односот на паровите, кои речиси никогаш не се...

Секс и Односи | Нема коментари

Постарите жени имаат многу подобар секс од многу помлади девојки – еве и зошто!

Постарите жени имаат многу подобар секс од многу помлади девојки – еве и зошто!

Можеби помладите девојки имаат повеќе секс, но постарите се дефинитивно позадоволни. Жените во средни години се многу повеќе сексуално задоволни од...

Секс и Односи | Нема коментари

Ова ви е сигурно познато: 4 причини зошто тој не ви се јавува!

Ова ви е сигурно познато: 4 причини зошто тој не ви се јавува!

Зошто им е толку тешко да напишат една порака? Тој не е тип што пишува. Навистина, постојат оние кои повеќе сакаат да зборуваат наместо да пишуваат...

Секс и Односи | Нема коментари

Ги прашавме мажите: што ги прави несигурни?

Ги прашавме мажите: што ги прави несигурни?

Факт е дека кога станува збор за машко-женските односи, современите мажи се прилично несигурни, а експертите тврдат дека жените се главниот извор на...

Секс и Односи | Нема коментари

Ги прашавме жените: Што го прави мажот добар сопруг?

Ги прашавме жените: Што го прави мажот добар сопруг?

За да дознаеме што ги прави мажите добри сопрузи, прашавме околу 5.000 жени, што прават нивните мажи за нив и дали го сметаат за добар сопруг. Иако...

Секс и Односи | Нема коментари

3 научно докажани трикови кои природно го зголемуваат пенисот

3 научно докажани трикови кои природно го зголемуваат пенисот

Големината е нешто за што многу луѓе размислуваат и таа е предмет на многу разговори. Хируршките зафати за зголемување на пенисот можат да бидат многу...

Секс и Односи | Нема коментари

ИСТРАЖУВАЊАТА ПОКАЖАА: Жените имаат две долги врски

ИСТРАЖУВАЊАТА ПОКАЖАА: Жените имаат две долги врски

Во просек, жените бакнуваат 15 мажи, два пати градат долга врска и многу страдаат пред да ја запознаат сродната душа. Онаа за цел живот. Според едно...

Секс и Односи | Нема коментари

Секс позата „сендвич“ за сите оние на кои им треба повеќе возбуда

Секс позата „сендвич“ за сите оние на кои им треба повеќе возбуда

Вечерва, изненади го својот партнер. Секој ден треба да разменувате љубов и нежност, како емоционална така и физичка, а за вечерва имаме генијална секс...

Секс и Односи | Нема коментари

3 мали тактики кои ја разбиваат монотонијата во врската

3 мали тактики кои ја разбиваат монотонијата во врската

И љубовта и страста мора да се негуваат во долгите врски. Често, паровите кои се заедно многу години, велат дека врската туку така им доживеала криза, а...

Секс и Односи | Нема коментари

Не влегувајте од врска во врска

Не влегувајте од врска во врска

Повеќето мислат дека ќе го преболат поранешниот партнер со тоа што побрзо ќе најдат друг - вели едно истражување на научниците од...

Секс и Односи | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk