Категорија

ШоуБиз

Категорија

Оставете ја на Ријана да вè возбуди што повторно ќе ставите шминка! Ако живеете без шминка додека сте во социјална дистанца, најновото видео на Рири можеби ќе ве остави да сакате да направите целосен 180. На 26 април, Ријана издаде целосен туторијал за шминка на ЈуТјуб, на кој се појавуваат…

Кристин Кавалари и Џеј Катлер ги изненадија обожавателите со нивното објавување, но извор кажува дека парот се борел неколку месеци пред тоа. „Кристин и…

Дуа Липа сака да ги покаже нејзините светла. Тие не се нејзини, поточно, им припаѓаат на сопствениците на лондонскиот „Airbnb“, каде таа во моментот…