Категорија

ШоуБиз

Категорија

Модната недела во Милано е во полн ек. На неа се претставуваат најпознатите модни брендови. Еден од нив беше и Dolce & Gabbanа. Како верен следбеник на овој бренд, Скарлет седеше во првиот ред на модната ревија. Таа се појави во елегантен чипкан фустан со пудра боја, црвен кармин и…

Познатите во Холивуд многу често прават промени на својот имиџ. Некои од нив се приморани, заради потребите на новата улога, а некои едноставно уживаат…