Категорија

Astro&Horoscope

Категорија

Вистината е откриена: Девицата е најсекси знак! Скоро слушнав дека некој рече „Девиците не се секси!“ МОЛАМ?! Очигледно, немаат појма. Девиците се тотално секси. Значи, сакам да им објаснам на сите дека сме, како и зошто сме најсекси знак! – Откриваме само онолку колку што е потребно за да привлечеме…