Категорија

Free zone

Категорија

Дали честови е непријатно поради звуците што ги испуштаат цревата? Дали некогаш сте се запрашале зошто понекогаш појадокот „лежи“ добро и зошто понекогаш варењето функционира ,, сто на час “? Ако понекогаш или често, имате проблеми со желудникот и варењето, обидете се да ги избегнувате овие јадења на празен стомак!…