Категорија

Free zone

Категорија

Кучињата се неверојатни. Тие се најдобрите пријатели кои пружаат безрезервна љубов. Благодарение на зголемените сетила, тие можат да детектираат некои работи за кои луѓето воопшто не се свесни. Тие се чувствуваат бременост, кога времето се менува… Експертот за кучиња Мелани Грифитс откри кои 8 неочекувани работи можат да ги почувствуваат…