Категорија

Celebrity

Категорија

Зад нејзината прекрасна насмевка се крие тажна и болна семејна приказна. Џенифер Анистон е една од најпрепознатливите актерки во светот. Таа секогаш е на списокот на најубави жени, а нејзините улоги станаа култни. Сепак, зад ѕвездениот успех на оваа актерка стои болна приказна за лошата врска со нејзината мајка. Мајката…

Шпанските серии беа ултра популарни во 2000-тите кога беа прикажувани на малите екрани. Нивната популарност падна во меѓувреме, но…