Категорија

Celebrity

Категорија

Мајли Сајрус и Јунгблуд предизвикаа гласини за романса по заедничкото забавно ноќно излегување во Лос Анџелес минатата недела, но тие не се пар, изјави извор за ЕТ. „Мајли и Јунгблуд не се во романтична врска“, вели изворот. „Тие се само пријатели и се забавуваа заедно со пријателите. Сајрус, 28 и…