Категорија

Hi-Tech

Категорија

По едномесечно доцнење поради појавата на КОВИД-19, Apple конечно го објави своето најново семејство на iPhone за време на виртуелен настан преку Интернет во вторникот. Тие вклучуваат iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro, и сите имаат 5G конекција, магнетна подлога брендирана како MagSafe што…