Категорија

Hi-Tech

Категорија

На едно предавање, научник од најголемата хрватска компанија за храна Подравка претставува нови технологии на тродимензионално печатење храна кое Подравка ги применува во развојот на иновативни производи. Нивната цел е да се прилагоди производството, а 3Д печатењето храна презентираше можност за персонализирана исхрана за млади и возрасни кои страдаат од…