Категорија

Celebrity

Категорија

Велур тренерки, златни торби и мобилни телефони на преклоп дефинитивно не се нешто од нашето минато за кое жалиме (освен кога се подготвуваме за тематска забава), но сакале или не, модата од 2000-тите дефинитивно се враќа. Парчиња со крзнени детали, минијатурни здолништа и дебели ремени веќе ги преплавија продавниците, а…

Фитнес-инфлуенсерот Дмитриј Стужук почина на 33-годишна возраст, поради компликации предизвикани од вирусот КОВИД-19. Неговата поранешна сопруга Софија Стужук, со…