Категорија

Celebrity

Категорија

Дека годините се само бројка докажа и Криси Тајген. Имено, таа и на 35 години, одлично изгледа во униформата на Хутерс келнерка. Секако дека Криси не ја смени својата професија. Повод за таквиот аутфит, беше роденденската забава организирана во чест на нејзината стилистка Алана Ван Дера, која наполни 28 години.…