Категорија

Free zone

Категорија

Сведоци сме на брзи промени во системот на вредности и начинот на комуникација, на кои младите се најмногу изложени. Еве неколку одговори на најчесто поставуваните прашања што можат да им помогнат на тинејџерите: Срамежливост за време на час и во општеството Честопати го знаете вистинскиот одговор, но сте срамежливи за…

Акните се естетски проблем што може негативно да влијае на самодовербата – луѓето со проблематична кожа често се срамат…