← НАЗАД НА БОЗА
Жените признаваат дека нивните градници се навистина валкани

Жените признаваат дека нивните градници се навистина валкани

Колку и да би сакале мажите да мислат за градниците како деликатни предмети на страста, реалноста е помалку привлечна (како што и е реалноста најчесто)....

Живот, Интересно | Нема коментари

Каде живеат најмногу милионери?

Каде живеат најмногу милионери?

Иако на прашањето каде живеат најмногу милионери на светот, повеќето би одговориле Њу Јорк, Лондон, Монако, вистинскиот одговор е потполно...

Живот, Интересно | Нема коментари

5 чекори кои водат кон добросостојба

5 чекори кои водат кон добросостојба

Добросостојбата е универзална цел која е составена од добар баланс помеѓу здравјето и среќата. Тоа секогаш треба да биде нешто кое се стремиме да го...

Живот | Нема коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk