After Midnight

Ако сакате секс, заборавете на ова!

За да не пропадне планот за секс, треба да знаете кои работи се најдоа на листата на непосакувани работи пред сексот.

Лоша музика!

Кога ќе го изгаснете светлото треба да одберете соодветна музика, која ќе ја разбуди сензуалноста. Лошата музика може да ја упропасти атмосферата.

Исклучете ги мобилниот и фиксниот телефон!

Мислам дека нема нешто полошо од повик за време на најголемото сексуално доживување.

Без брзање!

На жените им треба повеќе време за да се возбудат. Поголемиот дел од нив сакаат долго да се милуваат и бакнуваат. Тие не може да доживеат оргазам за две минути како вас.

Бакнување без контрола!

Не е важно како на самите себе си изгледате за време на сексот. Бакнувањето е еден момент кој е важен за сексот. Доколку овој тест не го поминете, ништо од сексот.

Не превземање контрола!

Запамтете дека поголемиот дел од жените сакаат мажи кои ја превземаат контролата. Не прашувајте за секоја ситница, превземете ги работите и водете ја вечерта. Жените сакаат кога мажите се активни во сексот.

Напиши коментар