Free zone

Ако ви е досадно денес, може да скокате од највисокиот хотел во Европа

Дагс и Дарио се двајца другари на кои им е екстремно досадно штом се решија на следново. Тие се качија на највисокиот хотел во Европа, на хотелот Gran Hotel Bali во Шпанија. Позицијата од која скокнаа се наоѓа на 186 метри, а висината на зградата е 210 метри. Па ако немате попаметна работа еве предлог:)

Напиши коментар