Celebrity

Актерот “Хари Потер” со нов филм!

Објавен е трејлерот за новиот филм на „детето волшебник“ – Даниел Редклиф.

Филмот „Жена во црно“ го следи животот на еден млад адвокат по име Артур Кипс (Даниел Редклиф) кој патува во едно оддалечено село за да ги среди документите поврзани со оставеното наследство на една негова неодамна почината клиентка.

Кипс, освен тестаментот, мора да се позанимава и со духот на жената желна за одмаза, кој постојано го прогонува.

Еве го и трејлерот:

Напиши коментар