Celebrity

Баба Пери е новиот лик на Кети:) Видете и сами!

Кети Пери или подобро да речам Баба Пери, беше неодамна фотографирана додека го снимаше новото музичко видео за следниот сингл „The One That Got Away“ во Калифорнија. Ако ги погледнете сликите сигурно ќе се сложите дека Кети Пери и режисерот на видеото сигурно одат на фитната кога тинејџерка остарува и се навраќа назад на убавите минати моменти како и на глупавите детски грешки. Само да видиме дали видеото ќе има среќен крај.

Официјалната верзија на песната треба да излезе на 11-ти Октомври, а видеото се очекува да биде готово кон крајот на месецов или во почетокот на ноември.

Па, Кети стискај заби и работи, ние со нетрпение очекуваме да видиме што ќе излезе од целава приказна со бабата.

Вака звучи 6-иот сингл од нејзиниот албум „Teenage Dream“:

Напиши коментар