Celebrity

Бијонсе со ново видео “Love on top” ама без стомаче:)

Најатрактивната R&B пејачка Бијонсе ја претстави светската премиера за песната „Love On Top“. Музичкото видео е доста едноставно. Бијонсе како и секогаш ги покажува своите одлични танчерски способности, а позади неа во ритам ја следат пет танчери. Тие играат и дење и ноќе, а според тоа ја менуваат и облеката.

Не многу високобуџетно видео, но сепак доста интересно. А стомачето многу не се ни гледа?!?

Погледнете го видеото:

Напиши коментар