Celebrity

Божиќна преработка на Лејди Гага – без неа кај може:)

На свој начин, како што е карактеристично за неа, Лејди Гага ја преработила прочуената песна „White Christmas“.

Како и секоја година пред празниците, следејќи го своите колеги, и Лејди Гага одлучила да придонесе за зајакнување на празничниот дух.

По успешната соработка на песната „Lady Is a Tramp“со Тони Бенет , Гага се решила за уште една преработка, а овој пат се работи за една од најпознатите божиќни песни „White Christmas“.

Сепак, за да не биде ова само класична преработка, Гага додала уште неколку стихови, па препознајте ги ако можете.

http://www.youtube.com/watch?v=qALQGKzm1hc

Напиши коментар