Celebrity

Бритни не го разочара Загреб, но Загреб ја разочара неа

Бритни Спирс настапи во Загреб, го одржа долгонајавуваниот концерт. Таа таму пристигна фамилијарно, со своите деца и татко и.

Концертот сепак не помина најуспешно. Концертната сала каде се одржуваше концертот, која инаку има капацитет за 12.000 луѓе не успeа да се наполни.

Тоа не ја запре Бритни да ги отпее своите најголеми хитови. Најважно од се е тоа што публиката, во колкав број и да беше си отиде задоволна. Но, дали Бритни беше задоволна? Дали таа повторно ќе се сложи да одржи концерт во Загреб?

 

Напиши коментар