Free zone

Череп кој би можел да докаже дека постојат вонземјани

Голем, издолжен и мумифициран череп е пронајден во Перу. Конечно тоа би можело да докаже дека вонземјаните навистина постојат. Големата глава, која е голема колку и телото на кое се наоѓа – долго 50 см ги збуни антрополозите. Пронаоѓачот Ренато Давило изјавил дека очните дупки се многу поголеми отколку на луѓето, а на черепот постоела и мека точка наречена отворен фонтанелом, која е карактеристична за децата во првата година од животот. Но, черепот имал и два големи катници кои се карактеристични за возрасните личности.

Напиши коментар