After Midnight

Домашно порно

Не е тајна дека и мажите и жените гледаат порно, дека им се допаѓа и дека маструбираат гледајќи. Што ќе кажете за едно домашно порно во кое вие сте во главите улоги? За многу парови домашното порно е дел од љубовните игри.

Тврдат, дека гледајќи се себе си во порно сценарио доживувањето е незаборавно, возбудата неверојатна, а сексуалниот апетит огромен.

Снимањето на гола еротична фотосесија или домашно порно слободно може да се присоедини кон множеството секс игри: свинг, аналингус, петинг и др, чија основна цел е вашето задоволство и разнообразието на вашиот сексуален живот. Ако успеете да се опуштите пред камера фактот дека ве снимаат и мислата дека сте во улуга на порно ѕвезда може многу повеќе од обично да ве запали и да ве направи жешка во креветот ( да се препуштите на орална љубов, омилената 69, да смените неколку секс пози и места и воопшто да го напривите сето она од кое во прицип малку ви било срам ) Се разбира, се е индивидуално, на некои камерата ги опушта и им ја збогатува фантазијата, кај други предизвикува сценска треска.  Некои се возбудуваат гледајќи се во секси сцена,  други се срамат зошто не се перфектни, не се сексипилните и надарени актерки од порно филмовите. Пробајте да заборавите барем малку на секс комплексите и гарантирано ќе сте задоволни со ефектите од вашиот домашен порно филм.

Но пред да се впуштите во “палави игрички” и да влезете во улогата на порно актерка помислете на тоа дали можете да му верувате на партнерот. Сосема познато е сценариото во кое еден од партнерите го распространува домашното порно и еротичните фотографии со цел да се пофали    ( типично машка особина ) или да се одмазди поради раскинување, поради економски профит и навистина многу други најразлични мотиви зошто би го направил тоа. Затоа внимавајте на кого ги доверувате своите најинтимни моменти!

Кога ќе сте сигурни дека вашето порно нема да падне во туѓи раце, создадете соодветна атмосфера , соодветна светлина, секси долен веш, штикли, секс играчки, лубрикант, односно се она што ќе ви го создаде фантазијата.

Некои парови се возбудуваат особено силно додека се гледаат себе си како прават секс. Затоа и ставаат огромно огледало на таванот од спалната соба. Но порно филмот е подобар, бидејќи можете да го гледате кога ќе посакате.

Напиши коментар