Celebrity

Џорџ Мајкл откажа неколку концерти поради болест

Џорџ Мајкл морал да откаже неколку концерти поради воспаление на белите дробови. Тој денес требало да настапува со Стразбур, но и тој концерт пропаднал.

–  Со огромно жалење, Џорџ мораше да ги откаже концертите во Велс на 26-ти и 27-ми Ноември. Ги откажа и концертите во Виена и во Стразбур, а сето тоа во согласност и по препорака на неговиот лекар. Моментално е под терапија, – пишува на службената интернет страница на Џорџ Мајкл.

Сеуште не се знае кога пејачот ќе ги одржи концертите кои ги откажа.

Напиши коментар