After Midnight

Еден производ на Louis Vuitton по кој секој маж “одлепи”

На секој маж му е преку глава од чантите на Louis Vuitton. Тие некако одат во комплет со лажните усни, ако не и гради и маж фудбалер.

Но, овој пат овој бренд направи производ по кој секој маж збудале.

Во прашање се LV лисици. Тие може да се користат за врзување, но првобитната замисла е тие да се користат како нараквици.

Може ли да претпоставите колку вашиот партнер ќе се израдува кога ќе му ги покажете овие лисици во спалната соба?

Напиши коментар