After Midnight

Едноставни совети за извонреден секс

Ова се неколку совети кои многу ќе го променат вашиот сексуален живот. Едноставни и лесни за во пракса, но големи за вашето сексуално искуство.

За верме на мисионерската поза, започнете кружно да ги движите колковите, како стрелките на часовникот. Истото нека го прави и вашиот партнер. Ова е одлична техника за стимулирање на Г точката. Паузите при оваа техника ќе го зголемат интензитетот на оргазмот.

За време на кучешката поза, за промена мажот нека биде мирен, а жената нека се движи по сопствена желба. Ова е добар начин да се сруши рутината.

Играјте игра “без допири”. Правила на играта се следниве: додека сте голи допирајте се со косата, интимните подрачја, брадавиците…

Врзете ги очите, така што нема да може да гледате ништо. Марамата носете на на очите во предиграта, па и за време на сексот. Само внимавајте додека ви се врзани очите, не правете нагли и брзи движења. Така може да го повредите партнерот.

Напиши коментар