Celebrity

Гола Кристен Данст за новиот филм “Меланхолија”

Кирстен Данст која има 28 години се соблече комплетно гола во новиот филм на данскиот режисер Ларс Вон Триер и сега можете да погледнете како сето тоа изгледа.

Во најновиот трилер на Триер, убавата актерка лежи гола во една шума на карпа покрај река. Но, тоа не е сè! На гледачите им приушти уште едно задоволство, овој пат на подот од купатилото.

Иако данскиот режисер важи за еден од најдепресивните режисери кој многу малку комуницира со своите актери, Кирстен неодамна откри колку тој навистина ѝ помогнал во надминување на депресивниот период.

Еве го и трејлерот за филмот наречен „Меланхолија“:

Напиши коментар