Celebrity

Голем концерт на Мадона за време на Олимпијадата во Лондон

Мадона ќе одржи голем концерт во Лондон следната година, и тоа за време на Олимписките игри.

Со цел да се врати на музичката сцена, Мадона одлучила тоа да го направи со концерт во лондонскиот Хајд парк каде можат да се соберат 60 илјади луѓе.

Музичко-сценскиот спектакл ќе се одржи во јули, баш тогаш кога Лондон ќе биде домаќин на овој престижен спортски настан.

–   Мадона планира спектакуларно враќање. Едно време беше далеку од очите на јавноста, но сега е спремна да се врати на сцена. Според неа, нема подобар момент од месецот кога ќе одржува Олимпијадата, – изјави близок извор на пејачката.

Напиши коментар