← НАЗАД НА БОЗА

Големиот двобој

Големиот двобој
749 Читања

Ова е извонредно видео, двобој на големите “мажишта” Ferrari 599 vs Ferrari F40. За да го доживеете ова видео на вистинскиот начин потребно е покрај сликата да го слушнете и звукот.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk