← НАЗАД НА БОЗА

И автомобилите скокаат на јаже:)))

И автомобилите скокаат на јаже:)))
713 Читања

Со нив може сè да правиме, не за џабе си ги викаме лимени миленичиња. Еве зошто автомобилите се наша опсесија:)

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk