Celebrity

И ќерката на Снуп Дог со песна и спот!

Кори Би е 12-годишната ќерка на Снуп Дог која одлучи да тргне по стапките на татко си. Сличноста меѓу нив се гледа најпрво во ритамот на песната која се вика „Do My Thang“, потоа во движењата и на крај во стилот на облекување. Во теков на изминатава недела, Кори на Фејсбук воодушевено го најавувала својот нов и воедно прв спот, во кој се појавува и нејзиниот татко.

На видеото, Кори најпрво доаѓа во слаткарницата на татко ѝ и му се жали како никогаш не може да се дружи со пријателите за викенди бидејќи мора да работи со него, а тој ѝ одговара дека мора да се научи на одговорност во животот. Потоа ѝ дава дневник во кој таа може да си ги запишува сите мисли кој ја мачат. Се разбира, дневникот е магичен, и штом Кори го отвори веднаш влегува во некој магичен свет.

Еве го и видео спотот:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ntb3wA_fjo0

Напиши коментар