Free zone

И вака може да дадете отказ:)

Сакате да дадете отказ и се мислите како да го направите тоа? Што да му кажам на шефот…па што ќе ми каже тој на мене… Доколку ви недостига инспирација погледнете како тоа го направи овој млад дечко. Ако ништо друго барем го прави тоа со стил:)

Напиши коментар